FIRMA

Aleman & Tehnos doo počinje sa radom 2013. godine. Za kratak vremenski period u svom radu usljed ekspanzije posla brzo prerasta u firmu sa 15 visoko kvalifikovanih radnika, jednim diplominarim inžinjerom, te knjigovodstvom koje u svakom momentu mogu odgovoriti bilo kojem zahtjevu na tržištu u domenu djelatnosti koju obavljamo.

Konstantnim usavršavanjem i educiranjem uposlenika, spremni smo prihvatiti najsloženije i najzahtjevnije projekte, te sa svojim radom, inicijativom, idejama, znanjem i efikasnošću, uz zadovoljstvo svih učesnika projekta, uspješno ga i realizirati.

Do ovog stepena, u svom konstantnom usponu poslovanja, došli smo stalnim i detaljnim konsultacijama sa ekspertima u svakom segmentu iz ove djelatnosti.

Od samog odabira proizvodnog pogona, linije za PVC proizvodnju, linije za Al proizvodnju, izradi alata i ostalog, uključen je veliki broj eminentnih osoba iz ove branše.

U vrlo kratkom vremenskom periodu, i to u zadnjih 6 mjeseci 2014. godine, uspjeli smo u isto vrijeme raditi i Al bravarske i fasadne radove na INA benzinske stanice Posušje i Neum, te PVC stolarske radove za dvije Osnovne škole, Opštinu u Maglaju, Dom zdravlja Maglaj i to za vrlo zahtjevne investitore. U toku je rad na velikom poslovnom stambenom objektu u Zadru.

Kad su u pitanju benzinske stanice INA i Energopetrol potpian je novi ugovor za posao u sljedeće četiri godine za cijelu ili djelimičnu rekonstrukciju.